Perhokalastusta ja jotain muuta

Uutta reissua pukkaa

Pari päivää tämän kesän Tenon reissun kuville ja video-otoksille hekoteltuani piti alkaa tutkimaan seuraavaa reissua. Lainio on taas kohteena, sillä onhan parillinen vuosi menossa. Huomenna pitäisi olla suunnittelu- ja Kurskin-korjausiltamat, mutta saa nähdä tuleeko iltamista mitään. 

Kaivoin esiin 2006 ja 2008 tavaralistat sekä kartat ja tein niistä päivitetyt versiot. Hotspotteja eli ”kuumia pisteitä” joelta on jo sen verran kertynyt, että pitää laittaa niistä koordinaatit GPS;ään. Näillä navigoiden voimme laskea kumiveneellä tuon 45km pätkän jokea kalastaen vain parhaat paikat vaikka parissa vuorokaudessa. No, tarkoituksena on viettää joella ainakin se 5 päivää, eli ehditään siinä joku sinttikin pyytämään.

Mönkkärikyyti Kurskille on vielä varmistamatta ja jos sitä ei saada, pitää varmaankin tyytyä taas helikopteriin. Toivottavasti tällä kertaa arpaonni on myötä ja pääsee kopterin kyytiin eikä jalkamieheksi, kuten kävi edellisellä kerralla. Ja jos homma menee oikein vaikeaksi, otamme venekyydin Liedakkaan ja tetsaamme tarvittavat kilometrit ylävirtaan ottipaikoille.

Eipä tässä sitten muuta kuin GER-ESP peliä seuraamaan. Pelihän päättyy ESP:n voitoksi.

Jänkhää_Ruotsissa

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »