Perhokalastusta ja jotain muuta

Lainio tour 2010 valmisteluja

Nyt alkaa olla tavarat kasassa viikon päästä alkavalle Lainiojoen valloitusmatkalle. Piti ottaa varaslähtö pakkaukselle, kun ihan kohtsillään täytyy lähteä mökkiä rakentamaan vielä muutamaksi päiväksi. Kiruna-kortin sainkin netistä, niin ei tarvitse Karesuando:n Statoililla sen vuoksi pysähtyä. Vielä pitää käydä vaihtamassa vähän Ruottin kruunuja, jotta on paikallisille sitten millä maksaa palveluista.

Suunnitelmana on viedä kumivene aka Kursk sekä toivottavasti painavimmat tavarat (ja juotavat) mönkkärin peräkärryllä yläjuoksulle ja sitten reippahat nuoret miehet marssivat kevyellä rinkkavarustuksella perässä lähtöpaikalle. 5 päivää on tarkoitus kiusata joen rasvaeväisiä ja jospa tänä vuonna löytäisi se Lainiojoen lohikin siimani päähän.

Kumivene_Kurski

 

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »