Perhokalastusta ja jotain muuta

Viimeisiä hetkiä valmistautua Tenolle

Tarkoituksena oli, jotta en juurikaan noita lohiperhoja tekisi tälle kesälle lisää, mutta toisin kävi. Tämän viikon illat on menny siis perhoja sitoessa. Kolmatta kymmentä on tullut tehtyä, lähinnä niitä malleja, joilla jotain on tullut. Laitoin tänään myös uudet perukkeet keloille siimojen jatkeeksi, niin ei tarvitse sitten h-hetkenä rannassa häseltää.

Lähtö Tenolle tapahtuu joko juhannuspäivänä elikäs lauantaina tai sitten sunnuntaina. Alkunperin piti lähteä vasta sunnuntai-iltana, mutta nyt polttelee sen verran, että pitää varmaan ajella LA-yön aikana Utsjoelle, ostaa aamulla luvat, ja hakata joesta (ja miehestä) luulot pois ennen rauhoituspäivää. On luvannut Utsjoelle hyviä kelejäkin sunnuntaille, +6C ja sateita 🙂 Se on heti kun ei ole päässyt esim. Simojelle siimoja oikomaan, tämmöinen lohipolte. No, kyllä se reilun viikon päästä tyhjää pyydettyään helpottaa.

Kuva: ’Viimeinen mahdollisuus’ – ristikierre putkessa isommalle fisulle.

ristikierre_putkessa

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »