Perhokalastusta ja jotain muuta

KeMu-perhon versioita

Viime kesänä keltamusta aka KeMu-perho toimi taas kohtuullisen hyvin Tenojoella. Olen apinoinut ja soveltanut mallin jostain aikanaan löytämästä Kakkurin respetistä, Muutama titin kaltainen otti kiinni ja tuli rannalle asti. Tosin jokunen kyllä irtosikin kesken väsytyksen. Eräässä toisessa saman sävyisessä perhossa oli sitten kiinni jonkinlainen höyryveturi ja siitä tuli mieleen, että isommalla perholla tulee isommat lohet. Putkiperhoja en ole ikinä tykännyt käyttää, johtuen siitä, jotta tahtoo sotkea siipeä ja peruke on solmussa. Ja nämä puolestaan ovat oireita heittotaidottomuudesta. Mutta silläkin uhalla tein muutaman KeMun putkeen.

Kuva: parki KeMu-putkiperhomallia putkessa.

KeMu-putkiperhot

 

 

 

Kuva: Ja jottei välinehankinnatkaan jäisi tekemättä, niin tuli hankittua uusi kela. Ihan vilpittömässä mielessä toimin. Poikaa varten piti saada kolmas lohikela ja kun halvalla sain, niin kannatti ostaa.

Taas_uusi_Vangenin_kela

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »