Perhokalastusta ja jotain muuta

Kevään kalastusreissu merelle

Sain otettua töistä vapaata ja tarkoituksena oli lähteä Kemistä merelle verkkohommiin. Siis kalastamaan ja tuonne Ruotsin rajalle asti. Sää teki kuitenkin tepposet ja 12-14 m/s etelän puolen tuulta vesitti reissun kohteeseen. Jäätiin lähemmäksi mannerta ja mukavampiin majoitusolosuhteisiin eli mökille. Perinteisestihän työleiriä tämä mökkeily on eikä tälläkään kertaan reissu tuottanut sen suhteen pettymystä. On ollut halon kantoa, sähköjen vetoa ja jopa veneen moottorin korjaamista.

Kalastuksen osalta asiaa kuitenkin edistettiin aloittamalla perinteisen pyydyksen teko. Rysäaitaa lyötiin jo muutama vaaja pinnan alle. Parin viikon sisäänhän täällä terminaalialueella saa jo laittaa sitten potkutkin paikoilleen. Minähän olen lähes 100% perhoukko, mutta pitäähän sitä ajankulua mökillä olla ja ompahan sitten parempi omatunto ottaa vastaan kesemmällä lohta tuosta pyydyksestä ruokapöytään.

Norre matkalla:

Norre_keulapiikissä

 

 
Rysäaitaa alullaan:

Rysäaitaa

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »