Perhokalastusta ja jotain muuta

Siimat sikapäiviltä

Niin thiethysti, se piti käydä lauantaina kalastustarvikekaupan alessa ostoksilla. Oikein kaksin kappalein siimoja tuli hankittua testausta varten. Eli kun uupelo oli 9/10-luokan vapaan sopivasta kelluvasta ampupäästä, niin hankittua tuli G.Loomiksen pari sellaista – toinen luokkaa 9 ja toinen 10. Kotona sitten punnitus kertoi, jotta tuo 10-luokkainen siima on ihan oikeasti 10-luokkainen ja se menee sitten kiertoon, jos joku sen vain ostaa. Onneksi ostajakandidaatti on jo tiedossa ja alustavasti perehdytetty ostotapahtumaan.

Mutta ei minun tarvinnut kuitenkaan tänään sunnuntaina lähteä tätä ostosreissua parsimaan, niin kuin erään vannoutuneen välineurheilijakalakaverini. Lauantaina tämä immeinen hankki oikein kahluuhousujen väriin sopivan pulikointitakin ja -kengät todetakseen kotona takin liian isoksi ja kengät liian pieneksi. Tosin kaverini kaltaiselle intohimoiselle shoppailijalle on luontevaa kulkea päivittäin kaupoissa ryysyjä hypistelemässä ja sovittamassa 🙂 

Enkä sitten ole vielä ehtinyt kaivelemaan pääkoppaa niin paljoa, että olisin saanut aikaiseksi reissuraportit laadittua viimekesän reissuilta. Tenolta nyt jossain vaiheessa muutaman rivin laitan, mutta Lainolta en. Puhuvat jo siellä Ruotsissa, että ”suomalaiset nettiin kirjoittaa”, vaikka ei ole kirjoitettu kuin kerran ja silloinkin ihan vähäsen lipsautettu… kele stana.

Siimoja Kuva: uutuuksia entisten joukossa

 

 

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »