Perhokalastusta ja jotain muuta

Välinepäivityksiä

Jälleen pitäisi alkaa pakkaamaan seuraavaa reissua varten. Ja minnekkäs sitä muualle kuin Lainiolle olisikaan taas suunta. No ei minnekkään. 

Tenon reissulla huomasin heittotaitoni huonontuneen niin paljon, että G.Loomiksella ei enää siima oiennut totuttuun malliin. Pistin pahlan myyntiin pk.nettiin ja 2 minuutin jälkeen tuli ekaa viestiä tyyliin ”minä ostan sen” ja se siitä. Tästäpä riemastuneena läksin kohti Kärkkäistä ja hankin erittäin edullisesti Vision Nite DH Catapult vavan 9/10-luokkaan G.Loomista korvaamaan. Ei ole kyllä ihan varmaa tietoa, että minkälainen vapa tuli hankittua, mutta ainakin Vissun vastaava kalliimipi catapultti eli GTfour on hyvä peli.

Huomenna on lähtö 4 päiväksi junnujalkapalloturnaukseen kun nuo perilliset sitä harrastavat ja sitten sunnuntaina traktorin nokka kääntyy kohti pohjoista.

Kuva: Ja ko. vavalla 2013 saatu parin kilon tittarainen.
Titti_2kg_Tenolta

 

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »