Perhokalastusta ja jotain muuta

Sidontaleikkejä illan ratoksi

Kalakaveri muistutti, jotta olin luvannut muutaman perhon hällekkin tehdä. Totesin, jotta tehty on. Siitäpä jälkiviisastuneena otin narut esille ja aloin sitomaan perhoja lisää. Tosin näistä taisi tulla sellaisia koekappaleita, että pitää ensin itse niitä uittaa ja jos saan… kalaa, niin sitten voipi näitä suositella kavereillekin. Jos perhot ovat yhtä tyhjän kanssa, niin sitten suosittelen vieläkin enemmän 🙂 

Vesi Tenojoessa on kuulemma ainakin tätä raapustaessani normaalikorkeudella eli nyt pitää keksiä jotain uutta Tenon lohien koukuttamiseksi. Eli parina viime vuonna opittiin muutama paikka tuntemaan, josta korkean veden vallitessa saattaa jonkun lohen saadakin. Ajattelin, jotta samat mallit pelaa normivedelläkin kultakoukkuina, mutta vain sinkkuina tai tupla-koukuissa hiukan elävämpinä sidoksina, kun niitä pitää nyt uitella vähemmässä vedessä. Saa nähdä, onko teorisoinnissani perää, päätä taikka häntää.

Kuva: muutama lohiperho lisää Tenolle

Lohiperhot_Tenolle_2010

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »