Perhokalastusta ja jotain muuta

Reissuraporttia kauden päätteeksi

No sainhan vihdoinkin sanaisen arkkuni auki ja kirjoitettua Inarijoen reissuraportin loppuun. Kuviakin tuli jokunen otos kuvapankkiin lisättyä.

40cm taimen Inarijoelta

Eipä siinä muuta. Kovasti olen odotellut muiltakin meidän Tenon ja Inarijoen reissuilla olleilta kuvia, mutta eipä ole näkynyt. On muka muistikorttia hukassa jne. Ja pask… taitavat pihistää kuviaan kun pelkäävät, jotta minä julkaisen ne kaikki ja omin tekijänoikeudet tai ainakin väitän kuvia omikseni 😉

Syksy on kulunut mökin rakennuksen puitteissa ja tätä rakentamista on oikeat työt kiitettävästi haitanneet. Kohta anturan valu ja heti perään sokkelin muuraus harkoista. Sitten raksa jää odottamaan kevättä. Muutaman kerran olen päässyt metsästämään ja lauantaina olis tarkoitus taas mennä pyytämään tyhjää Koillismaan metsiin.

 

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »