Perhokalastusta ja jotain muuta

Kauden aloitus Simojoella

loitin kauden Jaakon kanssa Simojoella. Luvanmyyntipisteen avautumista odotellessa etsimme kartoista Suukosken ja kävimme katsomassa paikan. Muutama mukavan näköinen peili tuossa koskessa oli ja koski näytti olevan paremmin kalastettavissa etelän kuin pohjoisen puolelta. Vesisateen saattelemana ajoimme ”grillille” hankkiaksemme sitten oikein kausiluvat. Joimme myös munkki-kahvit kauden aloituksen kunniaksi. Kalastelimme Mertakosken keskiosaa siitä laavun kohdalta sekä samaisen kosken alaosaa. Lähinnä reissu tehtiin välinetestauksen merkeissä eli pääsimme molemmat uusia hankintoja nyt kokeilemaan tositoimissa. Tällä tarkoitan tietenkin heittämistä, en kalojen pitelyä.

Ei kuitenkaan tullut MP-reissua. Sain kahdella peräkkäisellä heitolla kalan. Ensin tuli ahven ja sitten alla kuvassa oleva ”mieluinen” ylläri. 11-luokan lohivapa puolsi tässä paikkaansa. Ja kyllä kannatti sitoa sitä oranssia Tintin Kymppiä reissulle mukaan, ottikone 🙂

Sain muuten tänään uuden ”hand made”-lohiperhorasian. Kannessa oikein viimeisen päälle hienosti tehdyt kohokuviot.

Perhokotelo_iso Simojoelta_20090524

 

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »