Perhokalastusta ja jotain muuta

Humureissun suunnittelua ja erämessuilua

Pari päivää sitten pidettiin humureissun 2. suunnitteluilta. Hengellisessä mielessä oltiin liikkeellä helatorstain aattona. Oulunsalossa oli grilli kuumana ja visiot katossa. Varsinaisessa osuudessa juotiin huurteista ja puhuttiin asiaa ja epävirallisessa osuudessa mainittiin kerran Inarijoki. Ja soitettiin Lappiin Pasille, että onko siellä missään jorpakossa enää rautua. Kuulemma on ja MUTU-asenteella paikallinen jäsenemme aikoi selvittää lisää. Kaiken hyvän päälle saatiin sovittua 3. reissun (Lainio, Kurskilla eli kumiveneellä) alustava osanottajajoukko ja ajankohta.

Pohjois-Suomen erämessut ovat taas käynnissä. Tuli tänään käytyä perheen kanssa kiertämässä kojujen välit aamupäivällä. Oli lakritsin myyjää ja vieheen kauppaajaa ja ne Pohjan-neidot 🙂 Katselin ”sillä silmällä” kuitenkin vain perhokalastusliikkeiden kojuja, josko olisi hyviä alennuksia ollut eikä aina tarvitsisi ostaa messutarjouksista. Nämä messutarjouksethan on perinteisesti 2 X normihinta. Löysin kuitenkin kaverille lohikelan. Ensin ostin Eräkontion kojulta #9-10 Pflueger Trionin. Pääsin kotia ja aukaisin paketin todetakseni, että eihän siellä ollut kuin #7-8 tuosta kelasta. Äkkiä takaisin ja vaihtamaan tuotetta. Tilalle löytyi onneksi saman valmistajan Presiedentti-sarjaa oleva #11-12 kelan. Mahtuupahan ainakin pohjasiimaa ihan uitusti, kun päälle tulee vähän juoksusiimaa ja 9/10-ampupää.

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »