Perhokalastusta ja jotain muuta

Harjuskalassa

Tuli tehtyä ”yönyli” reissu Jurmuun LA-SU ja tänään käytiin jälkikasvun kanssa päivällä kokeilemassa kalan syöntiä koskella. Hyvin nyki, joten ruoan päälle laitoin kahluukamat päälle ja lähdin tekemään laskua mökin kohdalta. 1,5h kalastuksen tuloksena 4kpl noin 35cm harjusta, jotka lähtivät jatkamaan kasvua. Ottiperhhoina vihreä kuulapää pupa ja ottipa yksi harjuksista isoon mudler-streameriinkin. Taimenta ei näkynyt.

Jurmunkoskella oli muitakin tänä viikonloppuna liikkeellä. Vastarannalla kosken niskalla oli ilmeisesti jokin porukka leiriä pitämässä, kun sekä LA että SU sieltä kahlasi porukkaa alavirtaan yrittäen jallittaa kaloja.

Tekaisin #11/12-luokan DDC Connectista tuohon Visionin #11 Catapulttiin uuden ampumapään. Pituutta tuli rungon katkaisun jälkeen noin 12m ja painoa ampupäälle about 45 grammaa. Tuntui heti paremmalta kuin täyspitkä #10/11 DDC Connect eli tämä siima lähtee sitten Tenolle viikon päästä 🙂

P.S. saas nähdä, tuleeko tämä merkintä nyt automaagisesti sinne Facebook:iin, kun koitin sellaisen asetuksen sinne laittaa.

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »