Perhokalastusta ja jotain muuta

Vappuviikon huumaa

Varsin ahkerana olen ollut vappupäivästä lähtien. Perhoja on tullut tehtyä kymmenkunta, joista alla muutama esimerkki ihan todisteena. Yhtenä syynä tähän sitomisvimmaan on itseaiheutettu urheiluvamma. Aloin pelaamaan taas jalkapalloa, mutta sainpas polveeni jonkin tärskyn ja nyt on viikko nilkutettu. Eipähän tarvi urheilla ja on aikaa keskittyä kesän pyytöjä virittelemään. No, voin elää jalkapallounelmaani jälkikasvun kautta, kun ovat innostuneet potkupallosta pienen isällisen ohjauksen avustuksella. Tervarit rules.

Huomenna olisi sitten Kiiminkijoella Koitelinkosken äärellä jonkinmoinen perhovälineiden demo-ilta. Mikäli vain veljenpojan (Pena työnimeltään) ristiäisiltä ehdin, pitää lähteä testaamaan siimoja tuohon Vissun Catapulttiin ja jos se 5-luokan vapakin pitää uusia, niin tuollahan niitä pääsisi testaamaan.

Kuva 1: pari Black & Silver viritystä
Kuva 2: pari Flashaboy Garrya ja katka-viritystä Inarijoelle.

black_and_silver flashboy_ja_katkoja

 

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »