Perhokalastusta ja jotain muuta

Siimojen oikomista ja Tenon reissun suunnittelua

Kävimme oikaisemassa siimoja Laanilan rannassa rautasillan autoilijoiden ihmetykseksi. Joukossa oli suurin osa Tenon reissulle lähtijöistä.

Pääsin nyt testaamaan kunnolla tuota Vissun Catapulttia oikein vedestä ja kiva vapahan tuo oli. Aikamoisen nopea ja jäykkä verrattuna vanhempiin vapoihini. DDC Connect interi-rungolla luokassa #10/11 täyspitkänä oli ehkä liian kevyt ja kellu-rungolla samainen siima luokassa #11/12 passelimpi. Ehkä täyyy hankkia tuo #11/12 interi-rungolla ja tarvittaessa hiukan lyhentää. Erittäin mukava tapaus oli myös Guideline LXPe 12’6 jalakanen #8/9. Ampupäänä oli Guidelinen PT kelluvana. Todella mukava heittää ja pitkälle meni, tai pidemmälle kuin olisi uskonut.

Heittoharjoitusten jälkeen suunnattiin Saarelaan suunnittelemaan Tenon reissua tarkemmin. Kaikki tai ainakin melkein on nyt selvää eli ehkä vähän epäselvempää sittenkin. Sovittiin kuitenkin saunassa, että poissaolevat (Silakka ja Jarmo) toimii sitten Tenolla soutumiehinä ja kuljettavat tarpeen mukaan muita särkille ja saariin ”kuumia paikkoja” heittämään.

Kuva: heittoharjoituksia

Heittoja_Oulujoella

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »