Perhokalastusta ja jotain muuta

Lohireissun majoitus selvillä

Ruotsalaisuuden päivän kunniaksi, oletettavastikin, Team Jylyppy sai varattua Tenojoelta jälleen kerran asianmukaiset taukotilat. Viikon sitkeän yrittämisen jälkeen löytyi juhannuksen jälkeiselle viikolle luihkea noin 100m2 mökki ja hintakin oli kohtuullinen. Eiköhän me 5 ukkoa sinne mahduta. Negatiivista mökin sijainnissa on se, että Tenojokivarteen tulee lähes 1km matkaa. Tosin ei niin lyhyttä matkaa kalapaikoille ole vielä vastaan tullut, etteikö sinne aina autolla kuitenkin mentäisi. Positiivista puolestaan se, että lähin koski on Aittikoski ja sehän tarkoittaa oikealla myrskytuulella sitä, jotta joku voi yrittää toistaa viime vuotisen Aittikosken Ritarikunnan ristin ansaitsemista.

P.S. mökissä ei ole pakastinta, joten vain titit saa tuoda evääksi joelta mökille. Jalka- ja lohiluokan vahinkokalat vapautettakoon takaisin jokeen muiden kalamiesten riesaksi 😉

Luihkea_majoitus

No ei se tämä ole 🙂

 

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »