Perhokalastusta ja jotain muuta

Kauden 2. lähestyy

Sehän on niin, että ”pöhölö titti” vaeltaa tuolta Tenojoen alaosilta aina Inarijoelle asti, joten sinne suunnistamme porukalla parin päivän päästä. Sitä ennen käyn kuitenkin muun muassa hallitus seuranani Porissa, katsomassa kun Ässät (ei) pelaa. Ei nyt sentään kun siellä on ne raskaamman musiikin festivaalit lauantaina. Nyt kun pernarutto perui tulonsa, niin täytyy tyytyä Metallicaan. Tosin onhan se kiva myös nähdä ja mielellään kuulla, miten tuo Linkin Parkki toimii tuollaisella ulukoilmalavetilla. 

Takaisin asiaan. Tällä viikolla olen sitonut enimmäkseni pomperoita. Ja sitä ennen muita ottiperhoja #5-11 kultakoukkuihin. Inarijoella kun pitää olla pientä (ja katka löytyy omasta takaa). Perhokerhon #8-9 Guideline keloineen lähtee mukaan. Kun vesi on vähissä, niin ei tartte 11-luokan pahlaa ja synkkiä siimoja edes ajatella. No, lähtee raskaamman kalastuksenkin välineistö mukaan, jos tulisi oikein päävirralla eli Tenolla käytyä pari lupaa heittämässä. Joka tapauksessa, kamat on pakattu ja toiveet korkealla. Tällä kertaa emme lähdekkään reissuun traktorilla vaan tod.näk. oikein Fordilla.

Mikäli kala ei syö, niin ainahan voi siirtyä jalomman harrastuksen puolelle, kuten kävi vuonna 2006 Lainiojoella. Tosin tässä kuvassa jaloa otettiin kivun lievitykseen pienen sormivamman ja sitä seuranneen suuremman psyykkisen uitutuksen vuoksi.

Jaloviinaa - Tyyli_on_vapaa

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »