Perhokalastusta ja jotain muuta

Tavarat kasassa reissua varten

Ennen juhannusta tehty Tenon reissun tavaroiden esivalmistelu eli löytäminen ja järjestely kannatti. Tänä iltana sain juuri tuossa klo 23:30 about kaikki pakattua reppuihin. Sain tiivistettyä tavara määrän yhteen isompaan kassiin, pariin pienempään reppuun ja yhteen pienempään laukkuun. Ei hassummin. Tosin vielä tulee vapaputket, kahluusauva sekä nostokoukku matkaan. Ja sitten matkalta ruoat ja ehkä vähän jotain juomista.

Custom-perhorasiaani sain laitettua foamit paikoilleen ja kevään luovuuden vimmassa toteutetut perhot pääsivät rasian sisuksiin. On se hienoa 🙂 Huomenna lähtään jollakin autolla liikenteeseen. Mulla piiputtaa traktorissa ilmastointi ja luistonesto saattaa lyödä välissä turhia rajoituksia päälle, joten tod.näk. traktori jää pihaan ja lähdetään Miken pösöllä liikenteeseen. Toivotaan, jottei se (Pösö) piiputa kesken matkan kuten se teki viime vuonna.

Perhorasia

 

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »