Perhokalastusta ja jotain muuta

Läppäri sivuun ja oikeisiin töihin

Ei se auta. 51 päivää enää Tenolle lähtöön ja lähes yhtään sutia ei ole tullut tehtyä. Nyt piti siirtää tämä kone sivuun ja alkaa sitomaan koristeita koukkujen ympärille. Aloitan nyt rauhallisesti eli niillä samoilla resepteillä millä jotain on joskus joesta saatukkin. Kannattaako sitä onneaan kokeilla?

kauden_2010_aloitusta

Pari viikkoa sitten tuli harjoituskausi avattua Kuusisaaren rannalla. Jmpalola oli saanut takakontin (auton siis) täyteen rekvisiittaa, jota sitten heitettiin jokeen olan takaa. Todettiin, jotta meidän pitää alkaa Team Jylypyn Spey-osastoksi. Sen verran oli pitkiä naruja setissä mukana. Kauheahan niillä oli osaamattoman heittää. No joka tapauksessa se Hardyn 16-jalakanen lohivapa toimi hienosti omien siimojeni kanssa. Vavan hinnalla vaan kävisi jonkun kanssa (oman vaimon tietenkin, mitä kuvittelette) Välimeren ulkomailla viikon reissun. Eli jätetään harkintaan nyt ko. hankinta.

Ei, nyt täytyy jatkaa sidontaharjoituksia ja jättää tämä (b)lokaaminen tältä iltaa…

About jylyppy.net

jylyppy.net - perhokalastaja

Nämä ovat allekirjoittaneen kotisivut ja sivujen aiheena on lähinnä perhokalastukseen liittyvää asiaa ja jotain sen vierestä.

Perhokalastusblogini alta löytyy pääosin minun ja osin kalakavereideni uusimmat kuulumiset tähän "jaloon" kalastusharrastukseen liittyen.

Humualueelle »